Intake gesprek
Indien u inmiddels enthousiast bent geworden, dan kunt u contact opnemen voor een intakegesprek. Dit gesprek is bij u thuis en is een kennismaking met u en uw viervoeter. De gewoonten van uw hond en uw wensen komen dan aan bod. Hoe vaak wilt u uw hond meegeven, wel of niet zwemmen, speciaal dieet of andere wensen worden besproken en vragen kunt u altijd stellen. U zult misschien ook afvragen of uw hond wel past in de groep. Hier wordt natuurlijk veel aandacht aan besteed.

 

De hond voor de eerste keer mee met de wandeling
Uw hond zal het de eerste keer misschien best spannend vinden om mee te gaan. De eerste keer zal uw hond dan ook aan de riem meelopen, zodat hij kan wennen aan de nieuwe roedel. Zo gauw uw hond gewend is en op zijn gemak is, kan hij ook los mee tijdens de wandeling. Na de eerste keer neem ik contact met u op om te vertellen hoe het is gegaan tijdens zijn eerste wandeling. U kunt altijd een keer met mij meelopen om te kijken hoe uw hond het doet tijdens de wandeling.

 

Hoe worden de honden opgehaald en thuisgebracht?
Ik kom de honden met een speciaal uitgeruste bus thuis ophalen. De bus heeft een ventilator en geen ramen, zodat de temperatuur niet te hoog oploopt. De ondergrond in de bus heeft een antislip laag. Nadat ze allemaal opgehaald zijn, rijd ik naar een geschikt uitlaatgebied, waar ze los kunnen rennen. Ik zorg dat ik daar ‘tussen de middag’ ben, minimaal een uur. Na lekker met elkaar gespeeld te hebben zodat ze hun energie kwijt zijn, breng ik ze weer naar huis. Bij thuiskomst worden ze desgewenst afgedroogd en krijgen ze nog een koekje en dan kunnen ze rustig gaan dromen over de wandeling.

 

Uitlaatgebieden en tijden
Meestal neem ik ze mee naar de Zevenhuizenplassen. Uw hond zal een uur met mij buiten zijn, vaak langer, maar bij extreme weersomstandigheden, calamiteiten, of individuele wensen kan het ook minder lang duren. Uw hond zal inclusief het ophalen en terugbrengen geruime tijd van huis zijn.

 

Mogen alle honden mee?
Gezonde en ingeënte honden kunnen mee, maar er zijn een paar uitzonderingen:
-Ongecastreerde reuen: Deze reuen accepteren geen NEE van andere honden en zullen hun eigen zin doordrijven, wat veel overlast en onrust veroorzaakt in de roedel. Bij u aan de lijn doen ze dit misschien niet, maar in de roedel is dit anders dan thuis.
-Loopse teven: Teven die loops zijn kunnen gedurende 4 weken niet met de uitlaatservice mee.

 

De belangrijkste regel is dat alle honden het naar hun zin hebben!

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden MyDogWalk.pdf
Adobe Acrobat document 133.7 KB
Download
Privacy verklaring
Privacy_verklaring_MyDogWalk.pdf
Adobe Acrobat document 26.9 KB